Derila - Amerikas kudde nr 1, fulländad

Derila kudde

Rabatt

-70%

Sista chansen

Sista dagen för att ta del av denna fantastiska kampanj

Få -70 % rabatt

Endast 436,00 kr

Vakna upp Uppfriskad Efter en god natts sömn

Rygg-, nack- och axelvärk orsakas ofta (eller förvärras av) dålig hållning och olämpliga kuddar.

När du åldras kan dina leder och muskler inte återhämta sig från en dålig sovställning lika lätt som tidigare, så rätt kudde är viktig.

Dålig sömn innebär att du vaknar upp trött, grinig och kämpar. Derila hjälper dig att få den vilsamma sömn du behöver för att kunna ta dig an dagen.

Som framgår av

Hur Derila minnesskumkudde hjälper dig att sova lugnt och fridfullt

Derila följer ryggradens naturliga krökning och minnesskummet reagerar på din vikt och form, vilket ger dig det stöd du behöver för att sova utan smärta.

Bättre -sömn, från första natten

Gör dig redo att sova bättre med Derila
Gör dig redo att sova bättre med Derila Gör dig redo att sova bättre med Derila

Åtgärda den skada som orsakats av dålig kvalitet på sleep

Minskar muskelsmärta och huvudvärk

Dålig sömnställning (särskilt i kombination med stress) kan orsaka ryggsmärta och spänningshuvudvärk. Derila ger ett konturerat stöd för att minska smärtan redan från första natten.

Ta itu med snarkning

Vanliga kuddar bidrar ofta till snarkning eftersom de inte ger rätt nackposition. Derila kan öppna luftvägarna och minska nästäppa och snarkning.

Sov på språng

Derila är perfekt för pendlare och resenärer och kan följa med dig överallt, så att du kan sova gott även i bilen eller på flyget.

Gör som 1000+ kunder och vakna upp redo att ta dig an världen.

Derila minnesskum

Rätt anpassning kan revolutionera din sömn.

Derila minnesskum

Om du är van vid att vakna upp och känna dig groggy, trött och stel efter en dålig natts sömn kan Derila revolutionera dina morgnar.

Derila är tillverkad av avancerat minnesskum och stöder inte bara - den formar sig efter din unika form, precis som en skräddarsydd kudde (till en bråkdel av priset). Det betyder att du får den vilsamma sömn du behöver, oavsett hur du vill sova (rygg, sida eller mage).

Derila-kunder märker att muskelsmärta och spänningar minskar, att snarkningen blir bättre och att de kan gå upp och möta dagen med ett leende.

Sömnvänligt -stöd i alla lägen

Derila för sidosovare
Sidosovare
Derila för ryggsovare
Ryggsovare
Derila för magsovare
Magsovare

Derila vs standardkuddar

Standardkuddar

Traditionella kuddar är inte byggda för att ge stöd, vilket innebär att din ryggrad hamnar i en onaturlig kurva - vilket ofta leder till smärta, obehag och dålig sömnkvalitet.

Derila stödkudde

Derila stödkudde

Derila använder avancerad teknik med minnesskum för att räta ut och stödja din ryggrad i dess naturliga position, minska smärta och förbättra sömnen.

Se Derila i aktion

Video Thumbnail

Varför välja Derila?

Avancerad Minnesskum
30 dag Tillfredsställelsegaranti
Perfekt för Rygg-, sido- och magsovare
Formar sig efter din Unik form och vikt
Prisvärd Pris

Vad finns i Derila-kudden:

Vad finns inuti Derila-kudden med minnesskum
1. minnesskum med hög densitet

Detta högkvalitativa minnesskum anpassar sig till din form och vikt från första natten.

2. Fjärilsstödvingar

Vingar på varje sida gör att Derila fungerar för sido-, rygg- och magsovare.

3. Perfekt sömnhöjd

Håller nacken på den idealiska höjden för en naturlig sömnställning.

4. nackstöd

Vaggar försiktigt ditt huvud för att minska vaggande, vändningar och rastlöshet.

5. Kylande ytterskikt

Reglerar temperaturen så att du kan sova bekvämt

Vanliga frågor Frågor

Icon

F: Hjälper det här mot min rygg- och nacksmärta?

S: Dålig sömnställning är en av de främsta orsakerna till smärta. Derila hjälper till att minska rygg- och nacksmärta, spänningshuvudvärk och axelvärk genom att stödja din ryggrad under natten.

Icon

F: Jag vaknar lätt. Kommer detta att hjälpa mig att sova bättre?

S: Lätt sömn beror ofta på obehag, stress eller snarkning. Derila kan hjälpa dig genom att ge dig en bekväm, stödjande sovposition som underlättar andningen och hjälper dig att sova djupare.

Icon

F: Är den bra för resor?

S: Ja! Derila är lätt och lätt att transportera och kan användas överallt - på flygplan, hotell och till och med i bilen. Den fungerar i alla sovpositioner.

Icon

F: Tycker du att detta skulle vara en bra present?

S: Ja - många kunder köper extra kuddar till sina vänner och familjemedlemmar. Det är en bra present till personer som arbetar länge eller reser ofta, eller till äldre personer som lider av led- och muskelsmärtor.

Få den -sömn du behöver för att klara dagen

Kundrecensioner

Nanette S.

Jag har spenderat hundratals på specialkuddar och den här är överlägset den bästa !!! Jag var skeptisk när jag packade upp den eftersom den verkar lite tunn och lätt men jag har sovit ordentligt varje natt i en vecka hittills och köpte 2 till !!!

Greta F.

En utmärkt form; huvudet och livmoderhalsen vilar; den outhärdliga nacksmärtan säger gradvis adjö! Jag tvekar inte att rekommendera den här kudden! Tack så mycket!

Elizabeth M.

Jag har haft många kuddar där jag har fått höra att det här är det bästa, men mitt huvud och nacke höll inte med. Jag har hittat det bästa med derila-kudden. Det är ergonomiskt och hudvänligt, bara bra!

Hellen L.

Jag älskar verkligen min kudde. Jag upplevde dåliga sovpositioner tidigare och huvudvärk och axelsmärtor varje dag. Nu - 4.dag med min nya kudde, har jag sovit som en bebis och min smärta är borta.

Matt D.

Monteringens struktur är idealisk, inte för hård inte för mjuk! Jag älskar konceptet med omvänd läggning på huvudet eftersom det hjälper min nacke mycket! Jag ska köpa en annan till min fru eftersom hon gillade det också! bra produkt!

Dan O.

Kudden hjälpte mig mycket. Den stora fördelen är faktiskt den avfasade mitten av kudden. Jag har provat olika nackstödkuddar men den här hjälpte verkligen. Det är fast, men ändå så mjukt att sidosovare är mycket bekväma.

Faysan C.

Fantastisk produkt! Efter att ha låtit den behålla den ursprungliga formen; Jag började använda den nästa natt. Har använt den varje natt sedan dess och var och en av dessa nätter; hade den bästa sömnen på länge.

Filip G.

Jag älskar min kudde. Det är rätt form och det är inte hårt som de andra specialkuddarna - det är trevligt och mjukt.

William P.

Kudden är precis lagom stor och inte för hög. Den förhindrar att mitt huvud böjs bakåt och jag känner mig avslappnad i nacken.