Waarom miljoenen mensen slapen met pijn - en een nieuwe verrassende oplossing

image 2024-05-04
image

Claire heeft een paar jaar geleden een verkeersongeval gehad.

Jammer genoeg was het meer dan een simpele aanrijding.

Een dronken automobilist reed haar rijstrook op, sneed haar af, en duwde haar voertuig uiteindelijk met honderdtwintig kilometer per uur in de middenberm. De rokende puinhoop en het verwrongen metaal van haar eigen auto, versplinterd glas op straat en de geur van brandende olie zijn maar een paar van de dingen die haar in de loop der jaren zijn bijgebleven.

Claire herinnert zich het ongeval levendig. Ze herhaalt hoe dankbaar ze is dat ze uit het wrak heeft kunnen ontsnappen, maar ze zegt dat ze het niet alleen gedaan heeft.

"Ik begon de dag prima. Vrolijk, gelukkig, zorgeloos, enzovoort. Nu, na het ongeval, draag ik deze pijn met me mee. Al jaren chronische pijn. Ik kan niet slapen. Het beheerst mijn leven", zucht Claire, "... het is het moeilijkste in mijn leven. Geen slaap, meer pillen, meer pijn. Geen verlichting."

Claire is niet de enige die pijn ervaart en ook niet de enige in haar onvermogen om een rustgevende slaap te bereiken.

Toen de dokter Claire voorstelde dat er een operatie in het verschiet lag, besloot ze dat ze er genoeg van had.

"Ik zal geen operaties meer ondergaan", zegt ze vurig. "Nooit meer. Ik maak een afspraak met de dokter en vraag voor een tweede mening. Ik kan zo niet meer leven. Ik moet slapen."

image

De second opinion van Claire ging over een meer holistische benadering. Dr. Shiva heeft hieromtrent naam gemaakt de laatste jaren. Ze is er trots op patiënten te helpen herstellen van verslavingen en hun lichaam te helpen ontgiften van zware metalen, in aanvulling op haar dagelijkse werk als expert bij de afdeling neurologie van de universiteit.

"Ik wist waarmee we hier te maken hadden", zei Dr. Shiva, “en ik wist precies wat ik tegen Claire moest zeggen. Als je je zorgen maakt over pijn, moet je je eerst zorgen maken over een goede nachtrust. Als je lichaam geen rust heeft… echte, diepe, REM-cycli gedurende de hele nacht… dan ga je pijn ervaren, zeker op haar leeftijd.”

Claire was één van de eersten die experimenteerde met het Derila schuimkussen van Dr. Shiva.

Claire zegt: "Eerst dacht ik dat ze gek was. Een kussen? Wat voor goeds zal een kussen voor me doen? Dr. Shiva overtuigde me om het een week te proberen. Ik probeerde het maar vier, of vijf nachten en ik wist toen al dat ze gelijk had. Tegen het eind van de week had ik de beste nachtrust ooit!"

Claire zegt dat ze nog steeds wat last heeft door het ongeluk, maar voor het eerst sinds jaren kan ze 's nachts doorslapen en wordt ze elke morgen opgewekt wakker.

Kan een kussen echt zo'n groot verschil maken in iemands leven?

image

"Dat kan en dat zal het ook doen", vertelt dr. Shiva ons. "Of je nu chronische pijn hebt of niet… of je nu migraine hebt, hoofdpijn, slapeloosheid of gewoon moeite hebt om een rustgevende slaap te krijgen, de Derila werkt voor jou. Mijn medewerkers en ik deden uitvoerig onderzoek naar de effecten van rugslapers versus zijslapers, hoeveel vulling voor de nek tijdens het slapen nodig is en allerlei andere dingen. Al deze studies resulteerden in een kussen dat universeel de beste pasvorm, maat, vorm en dikte voor iedereen heeft."

Wat is het en hoe werkt het?

image

Ben je het beu om steeds zo moe te zijn?

Slaapdeskundigen en neurologen kunnen het je uit eigen ervaring vertellen. De slaaphouding is één van de voornaamste factoren die men vergeet als iemand last heeft van slaapproblemen of met pijn wakker wordt 's nachts.

Derila is het universele antwoord op slaapproblemen dat mensen wereldwijd helpt! Het ergonomisch gevormde ontwerp houdt je hoofd, nek, rug, schouders en wervelkolom op één lijn en de druk gelijkmatig verdeeld, waardoor je de hele nacht door kan slapen en uitgerust wakker wordt.

Comfort en ondersteuning gaan voor het eerst hand in hand dankzij Derila om therapeutische verlichting te bieden aan zowel rug- als zijslapers. Val sneller in slaap en word uitgerust wakker!

image

Het materiaal van het kussen is 100% polyester voor maximaal ademend vermogen, is vriendelijk voor de huid en vrij van chemicaliën. Een goede warmteverdeling houdt je de hele nacht koel en bevordert een betere luchtcirculatie.

De Derila begint fans te krijgen en met meer dan 10.000 5-sterren reviews is dat logisch. Dit is wat klanten erover zeggen:

Dirk T. Geverifieerde koper

image

Ik heb zowat elk kussen op de markt geprobeerd om de pijn in mijn rechter sleutelbeen te verlichten, pijn die me al het grootste deel van het jaar teistert. Ondanks veelvuldig zwemmen, yoga en doktersbezoeken wilde het maar niet ophouden. Niets hielp, tot ik dit kussen kocht.

Nadat ik hem één nacht gebruikt had, merkte ik de volgende dag een duidelijk verschil. Binnen een week was het probleem letterlijk verdwenen. Het is niet meer teruggekomen. Het was zo erg geweest dat mijn sleutelbeen gebogen was en merkbaar naar voren stak. Het staat nu op één lijn.

BEDANKT AAN DE PERSOON DIE DIT KUSSEN ONTWIERP EN VERVAARDIGDE en HET VOOR MIJ BESCHIKBAAR MAAKTE!!! IK BEN JE ONTZETTEND DANKBAAR.


Kitty B. Geverifieerde koper

image

Ik heb een zeldzame ziekte die ernstige gewrichtsschade veroorzaakt en daardoor heb ik veel nek- en schouderproblemen. Dit ondersteunt mijn hoofd in elke positie waarin ik slaap. Ik waardeer het ook dat hij geen vreemde chemische geur heeft zoals andere schuimkussens vaak in het begin hebben.


Annelies H. Geverifieerde koper

image

Ik voelde me verplicht een recensie over dit kussen te schrijven. Gisteravond gebruikte ik het voor het eerst en ik kon niet geloven hoe goed ik sliep. Ik had meer dan 5 verschillende kussens gekocht en niets werkte. Het was verschrikkelijk, tot deze arriveerde. Ik was verrast dat ik zo uitgerust wakker werd en absoluut GEEN PIJN had. Ik was zo blij en wilde het met jullie delen. Ik had een anterieure cervicale nekoperatie en dit kussen werkt gewoon zoals beschreven. Mooie verpakking en zeer comfortabel. De schoudervorm en de halscurve zijn PERFECT! Geloof me mensen deze wil je niet missen!!! Ik koop er zeker ook eentje voor mijn moeder!


Na het verhaal van Claire vroeg ik me af of de Derila mij ook zou kunnen helpen.

Ik ben al 27 jaar verslaggever, wat spannender klinkt dan het is. Bijna drie decennia lang alle uren van de nacht oproepbaar zijn om de meest opvallende verhalen te verslaan is spannend, maar het beïnvloedt echt mijn slaapkwaliteit.

Daar komt nog bij dat ik al een paar jaar last heb van nek- en rugpijn, die ik onder controle krijg door te veel ontstekingsremmers in te nemen.

Vanwege mijn persoonlijke situatie sprak het verhaal van Claire me erg aan.

Ik besloot dat ik de Derila zelf maar eens moest onderzoeken.

Toen ik eenmaal het overweldigende aantal positieve recensies zag die Derila kreeg, dacht ik dat het de moeite wel waard was om te proberen. Ik belandde op de officiële website en bestelde er 2 toen ze weer in voorraad waren, één voor mij en één voor mijn man.

Het kan tenslotte nooit kwaad om een second opinion te krijgen.

... Dit is wat ik ontdekt heb.

De Derila kwam al na 2 dagen bij me aan. Ik was verrast.

image

Ik wist meteen dat ik de juiste beslissing had genomen.

Dit kussen maakt een geweldige eerste indruk. Het is stevig, maar flexibel. Zacht, maar duurzaam. Ik kon merken dat het van hogere kwaliteit was dan ik gewend was, zelfs degelijker dan de merkkussens die ik in het verleden kocht.

Ik ben een zijslaper en mijn man is een rugslaper, dus ik vond het een goed idee om de Derila de komende nachten aan een strenge test te onderwerpen.

image

Het kussen was koel en zacht, maar bood veel meer stabiliteit dan ik verwachtte. Die eerste nacht lag ik zo comfortabel te slapen dat ik er niet echt veel over nadacht. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, wist ik niet zeker of ik een echt verschil merkte of dat het allemaal tussen mijn oren zat.

Tegen de derde dag wist ik dat het werkelijkheid was. Ik sliep 6 uur onafgebroken (dat is veel voor mij, ik slaap gemiddeld 4 uur per nacht), en mijn echtgenoot, koning van het schoonheidsslaapje, bereikte 8 uur zonder onderbreking... en het gekste was dat hij ophield met snurken. Gewoonlijk is het alsof hij de hele nacht houtblokken aan het zagen is, maar met de Derila leek iets aan de manier waarop zijn hoofd op het kussen ligt hem echt veel te helpen.

Voor
Na
image

Snurktijd teruggebracht van 2u 49m tot 9 minuten!

Op de vijfde ochtend dat ik Derila gebruikte, zei mijn man dat hij in jaren niet meer zo goed geslapen had.

Ik geloofde hem omdat mijn nek geen pijn deed toen ik die ochtend wakker werd en ik voelde hoe de spanning in mijn schouders begon los te komen. Het was gek, want ik had nog steeds mijn hectische journalistenbaantje en ik had niets veranderd - mijn eetgewoonten waren nog hetzelfde, de hoeveelheid slaap die ik kreeg was hetzelfde - het enige verschil was het kussen dat ik gebruikte.

Dat was genoeg voor mij. Ik surfte terug naar de website en bestelde nog een paar kussens, want ik wilde dat iedereen in mijn gezin er eentje zou hebben.

image

UPDATE: 6 maanden met Derila, en ik slaap nog steeds GEWELDIG!

Als je weet dat iets werkt, ga je erop vertrouwen en ik verwacht nu zeker dat ik wakker word met een uitgerust gevoel en zonder nek- en rugpijn. Dit is iets wat ik 6 maanden geleden nog onmogelijk achtte, maar ik beleef het nu elke nacht!

Mijn 73-jarige vader vond de Derila die ik hem en mijn moeder gaf maar niets, tot mijn moeder erop aandrong om hem te gebruiken. Toen ze maar door bleef gaan over hoe het haar fibromyalgie en artritis in haar nek hielp, besloot hij het ook eens te proberen.

Hij belde me een paar dagen later op om me te bedanken.

"Ik dacht dat die Derila maar een of andere truc was waar je in trapte, maar ik zal je zeggen, het heeft de manier waarop ik slaap echt veranderd."

Uit de mond van mijn vader is dat een duidelijke bevestiging!

Ik heb een levensveranderende ervaring gehad met Derila, en dat kan jij ook ervaren! Als je op zoek bent naar de beste nachtrust van je leven, dan is dit het antwoord. Ik breng nooit meer een nacht in mijn huis of waar dan ook door zonder Derila!

Ik kan het niet genoeg aanbevelen!

Hoeveel kost het?

Het is momenteel op hun officiële website te koop voor slechts € 39,95!

Is het dat waard?

Jazeker! Ik zal altijd het Derila kussen gebruiken om de best mogelijke nachtrust te krijgen - thuis en als ik ooit op reis ga. Ik ben blij dat ik dit eenvoudige en doeltreffende product heb om mijn nek en rug fijn te laten voelen en me te helpen lang en diep te slapen.

De voordelen zijn de eenmalige aankoop meer dan waard!

UPDATE

UPDATE dinsdag 07 juni 2022 Sinds Derila online verscheen, is er een ongelooflijke hype over ontstaan, en sindsdien zijn er meer dan 763.419 kussens verkocht. Door de populariteit en de positieve recensies is de firma zo overtuigd van haar product dat ze nu een 30 dagen tevredenheidsgarantie geven en hun 70% korting aanbieden zolang de voorraad strekt.Om het aanbod te bekijken, klik je op de onderstaande knop.

TIJDELIJK: KLIK HIER VOOR ONZE 70% KORTING EXCLUSIEVE LINK

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID OP DIT MOMENT »

Klantenrecensies:

Nadien S.

Ik heb honderden speciale kussens gekocht en deze is veruit de beste! Ik was sceptisch toen ik het uitpakte omdat het een beetje dun en licht lijkt, maar ik heb tot nu toe een week lang elke nacht goed geslapen en ik heb er nog 2 gekocht!

Heleen L.

Een uitstekende vorm; hoofd en wervelkolom komen tot rust; de ondraaglijke nekpijn neemt geleidelijk af! Ik aarzel niet om dit kussen aan te bevelen! Hartelijk dank!

Gerdien C.

Ik heb veel kussens gehad waarvan men mij vertelde dat dit het beste was, maar mijn hoofd en nek waren het daar niet mee eens. Ik heb het beste gevonden met het Derila hoofdkussen. Het is ergonomisch en huidvriendelijk, gewoon geweldig!

Tineke S.

Ik ben echt dol op mijn kussen. Voorheen had ik last van slechte slaaphoudingen en elke dag hoofdpijn en schouderpijn. Nu - 4 dagen met mijn nieuwe kussen, heb ik geslapen als een baby en mijn pijn is verdwenen.

Marieke L.

De structuur van het kussen is ideaal, niet te hard, niet te zacht! Ik hou van het concept van omgekeerd op het hoofd liggen omdat het mijn nek enorm helpt! Ik ga er nog een kopen voor mijn vrouw omdat zij het ook fijn vond! Geweldig product!

Klik hier voor meer informatie »

Dit is een advertentie. Dit is geen actueel nieuwsartikel, blog of consumentenbondupdate.

MARKETING INFORMATIE: Deze website is een marktplaats. Als zodanig moet je weten dat de eigenaar een monetaire connectie heeft met de producten en diensten die op de site geadverteerd worden. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt doorverwezen, maar daar blijft het bij.

RECLAME INFORMATIE: Deze website en de producten en diensten waarnaar op de site wordt verwezen, zijn advertenties voor marktplaatsen. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen gebruikt op deze site zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en diensten waarnaar op deze site verwezen wordt, biedt enkel een dienst aan waar consumenten producten kunnen verkrijgen en vergelijken.

#1 manier om nek- en rugpijn tijdens het slapen te verminderen

image NU KOPEN ➢
Bekijk beschikbaarheid