Proč miliony lidí spí s bolestí - a překvapivé nové řešení

image 2024-07-27
image

Claire měla před několika lety autonehodu.

Bohužel to bylo víc než jen typický fender-bender.

Opilý řidič vjel do jejího jízdního pruhu, odřízl ji a nakonec vytlačil její vozidlo na středový pás v rychlosti šedesát kilometrů v hodině. Kouřící trosky a pokroucený kov jejího vlastního auta, rozbité sklo na ulici a zápach spáleného oleje jsou jen některé z věcí, které jí za ta léta utkvěly v paměti.

Claire si tu nehodu živě pamatuje. Znovu opakuje, jak je vděčná, že z vraku vyvázla, ale říká, že nejela sama.

Začal jsem den úplně v pohodě. Šťastný, bezstarostný, cokoliv. Teď, po té nehodě, si tu bolest nesu s sebou. Chronickou bolest po celá léta. Nemůžu spát. Dělá mi to," Claire si povzdechne, "...je to ta nejtěžší věc v mém životě. Žádný spánek, další prášky, další bolest. Žádná úleva.

Claire není sama, kdo trpí bolestí ani neschopností dosáhnout klidného spánku.

Když lékař Claire seznámil s možností, že se na obzoru rýsuje operace, rozhodla se, že už toho má dost.

„Už nebudu dělat žádné operace." Říká zuřivě. "Už žádné další. Objednám se k lékaři a nechám si udělat druhý názor. Takhle už dál žít nemůžu. Potřebuju se vyspat.“

image

Druhý názor Claire se zaměřil na komplexnější přístup. Doktorka Shiva si v posledních letech získala v místní oblasti dobré jméno. Pyšní se tím, že vedle své každodenní práce rezidentního odborníka na neurologickém oddělení univerzity pomáhá pacientům zotavit se ze závislostí a detoxikovat jejich těla od těžkých kovů.

„Věděla jsem, s čím máme tu čest," řekla doktorka Shiva, „a přesně jsem věděla, co mám Claire říct. Pokud vás trápí bolest, musíte se nejprve starat o svůj spánek. Pokud si vaše tělo neodpočine... opravdové, hluboké, REM-cykly po celou noc... budete mít bolesti, zvláště v jejím věku.“

Claire byla jednou z prvních lidí, kteří vyzkoušeli pěnový polštář Dr. Shivy Derila.

„Nejdřív jsem si myslela, že je blázen," vypráví Claire. „Polštář? K čemu mi bude polštář? Doktorka Shiva mě přesvědčila, abych ho na týden vyzkoušela. Zkusila jsem to jen čtyři nebo pět nocí a věděla jsem, že má pravdu. Na konci týdne jsem se vyspala nejlépe ve svém životě!“

Claire říká, že se stále potýká s určitými bolestmi po nehodě, ale poprvé po letech je schopna spát celou noc a každé ráno se probouzí svěží.

Může polštář opravdu tak moc změnit něčí život?

image

„Může, a také to dělá," říká Dr. Shiva. "Ať už trpíte chronickou bolestí, nebo ne... ať už máte migrény, bolesti hlavy, nespavost, nebo jen máte problémy s klidným spánkem, Derila pro vás bude fungovat. S mými zaměstnanci jsme provedli rozsáhlé studie o vlivu spánku na zádech oproti spánku na boku, o tom, kolik polstrování je třeba použít na krk při spánku, a o mnoha dalších věcech. Výsledkem všech těchto studií je polštář, který je univerzálně nejvhodnější, velikostí, tvarem a tloušťkou pro každého.“

Co to je a jak funguje?

image

Už vás nebaví být pořád tak unavení?

Odborníci na spánek a neurologové vám na základě svých osobních zkušeností řeknou. Postava při spánku je jedním z nejvíce přehlížených klíčových faktorů, pokud má člověk problémy se spánkem nebo bolesti, kvůli kterým se v noci budí.

Derila je univerzální odpověď na problémy se spánkem, která pomáhá lidem všude! Ergonomicky tvarovaný design udržuje hlavu, krk, záda, ramena a páteř v rovině a rovnoměrně rozkládá tlak, což vám pomůže zůstat spát po celou noc a probudit se s pocitem naprostého odpočinku.

Pohodlí a opora jdou poprvé ruku v ruce s Derila, aby poskytly terapeutickou úlevu lidem spícím na zádech i na boku. Usínejte rychleji. Spěte hlouběji!

image

Materiál polštáře je ze 100% polyesteru pro maximální prodyšnost a je šetrný k pokožce a neobsahuje chemické látky. Adekvátní rozložení tepla vás udrží v chladu po celou noc a podporuje lepší cirkulaci vzduchu.

Přístroj Derila si začal vytvářet kultovní oblibu a s více než 10 000 pětihvězdičkovými recenzemi to dává smysl. Tady je, co o něm zákazníci říkají:

Petr T. Ověřený kupující

image

Vyzkoušel jsem snad všechny polštáře na trhu, abych si ulevil od bolesti pravé klíční kosti-pravého ramene, která mě trápila po většinu roku. I přes časté plavání a cvičení jógy a návštěvu doktora to nechtělo ustoupit. Dokud jsem si nekoupil tento polštář, nic nepomáhalo.

Po jeho použití jednu noc jsem si druhý den uvědomila, jak moc se mi ulevilo. Během týdne problém doslova zmizel. Už se nevrátil Bylo to tak zlé, že jsem měl klíční kost ohnutou do jiné roviny a byla znatelně vystouplá. Nyní je v rovnováze.

DĚKUJI TOMU, KDO TENTO POLŠTÁŘ VYVINUL A VYROBIL a umožnil mi ho použít!!! NIKDY SE NEDOZVÍTE, JAK JSEM VÁM VDĚČNÝ.


Michaela B. Ověřený kupující

image

Mám vzácné onemocnění, které způsobuje vážné poškození kloubů, a v důsledku toho mám velké problémy s krkem a rameny. Tento podepírá mou hlavu v jakékoliv poloze, ve které spím. Oceňuji také, že nemá zvláštní chemický zápach, jaký mívají zpočátku pěnové polštáře.


Kristýna H. Ověřený kupující

image

Cítil jsem se povinen napsat recenzi na tento polštář. Poprvé jsem ho použila včera večer a nemohla jsem uvěřit, jak se mi spalo. Koupila jsem přes 5 různých polštářů a nic nefungovalo. Bylo to hrozné, dokud nepřišel tento. Byla jsem unešená, když jsem se probudila odpočatá a absolutně bez bolesti. Byla jsem tak šťastná a chtěla jsem se s vámi o to podělit. Prodělala jsem zákrok ACDF na krku a tento polštář prostě funguje podle popisu. Pěkné balení a velmi pohodlné. Tvar ramen a krční křivka jsou PERFEKTNÍ!. Věřte mi, lidé, nechcete si nechat ujít tento !!! Hledám další pro mou matku!


Po Claiřině příběhu jsem si říkala, jestli by mi Derila také nepomohl.

Jsem už 27 let reportérkou, což zní víc vzrušující, než to je. Téměř tři desetiletí, kdy jsem v pohotovosti po celou noc, abych informovala o mimořádných událostech, jsou vzrušující, ale opravdu se to podepisuje na kvalitě mého spánku.

Navíc už několik let trpím bolestmi krku a zad, které řeším velkým množstvím protizánětlivých léků.

Vzhledem k mé osobní situaci se mnou Claiřin příběh rezonoval.

Rozhodl jsem se, že se musím podívat do Derila na vlastní oči.

Jakmile jsem viděl ohromující množství pozitivních recenzí, které Derila dostával, řekl jsem si, že stojí za to ho vyzkoušet. Dostala jsem se na oficiální webové stránky a objednala jsem si 2 kusy, když se objevily na skladě, jeden pro mě a jeden pro mého manžela.

Koneckonců nikdy není na škodu mít druhý názor.

...Tady je to, co jsem našla.

Derila mi přišel za pouhé 2 dny. Byl jsem překvapen.

image

Hned po vybalení z krabice jsem věděl, že jsem se rozhodl správně.

Tento polštář dělá skvělý první dojem. Je pevný, ale pružný. Měkký, ale odolný. Poznal jsem, že je kvalitnější, než jsem byl zvyklý, dokonce kvalitnější než značkové, které jsem si koupil v minulosti.

Já spím na boku a můj manžel spí na zádech, takže jsem si řekla, že polštář Derila podrobíme během několika následujících nocí docela náročnému testu.

image

Polštář byl chladný a plyšový, ale nabízel mnohem větší stabilitu, než jsem očekávala. Tu první noc jsem se při usínání cítil tak pohodlně, že jsem nad tím ani moc nepřemýšlel. Když jsem se druhý den ráno probudil, nebyl jsem si jistý, jestli jsem si všiml skutečného rozdílu, nebo jestli to bylo jen v mé hlavě.

Třetí den už jsem věděl, že je to skutečné. Spala jsem solidních 6 hodin (to je na mě hodně, v průměru spím 4 hodiny denně) a můj manžel, král krásného spánku, spal 8 hodin bez přerušení... a co bylo nejšílenější, přestal chrápat. Obvykle je to, jako by celou noc řezal polena, ale s Derila se zdálo, že mu něco na způsobu polohy hlavy na polštáři opravdu hodně pomáhá.

Před
Po
image

Doba chrápání se z 2 h 49 m zkrátila na 9 min!

Páté ráno po použití Derila mi manžel skutečně řekl, že tak dobře nespal už roky.

Věřil jsem mu, protože když jsem se ráno probudil, krk mě nebolel a cítil jsem, jak se mi začíná uvolňovat napětí v ramenou. Bylo to šílené, protože jsem stále pracovala ve své rychlé novinářské práci a nic jsem nezměnila - moje stravovací návyky byly stále stejné, množství spánku bylo stejné - jediný rozdíl byl v polštáři, který jsem používala.

To mi stačilo. Vrátila jsem se na webové stránky a objednala si několik dalších polštářů, protože jsem chtěla, aby je měli všichni členové mé rodiny.

image

AKTUALIZACE: 6 měsíců s Derila a stále spím SKVĚLE!

Když víte, že něco funguje, začnete se na to spoléhat, a já jsem rozhodně začala očekávat, že se budu probouzet odpočatá a bez bolesti krku a zad. To je něco, co bych ještě před půl rokem považovala za nemožné, ale teď to prožívám každou blaženou noc!

Můj 73letý otec si myslel, že Derila, který jsem jemu a mé matce daroval, je hokejový, dokud moje matka netrvala na jeho používání. Když začala vyprávět o tom, jak jí to pomáhá na fibromyalgii a artritidu v krku, rozhodl se to také vyzkoušet.

Za pár dní mi zavolal a poděkoval mi.

"Myslel jsem si, že Derila je jen nějaký trik, na který jsi naletěl, ale řeknu ti, že mi to opravdu změnilo způsob spánku." A tak jsem se na něj podíval.

Od mého otce je to jasná podpora!

Zkušenost s Derila mi změnila život a vy můžete také! Pokud hledáte ten nejlepší spánek ve svém životě, tohle je to pravé. Bez Derila nestrávím doma ani nikde jinde noc!

Nemohu ji dostatečně doporučit!

Kolik to stojí?

V současné době je v prodeji na jejich oficiálních stránkách za pouhou 932,00 Kč!

Vyplatí se to?

Samozřejmě! Polštář Derila budu vždy používat, abych se co nejlépe vyspal - doma i na cestách. Jsem rád, že mám tento jednoduchý a účinný výrobek, který mi pomáhá udržet krk a záda ve skvělém stavu a pomáhá mi co nejlépe využít hodiny strávené spánkem.

Výhody stojí za jednorázový nákup!

AKTUALIZACE

AKTUALIZACE Úterý, 07. června 2022 - Od chvíle, kdy se na internetu objevila značka Derila, se kolem ní strhl neuvěřitelný humbuk a od té doby se prodalo více než 763 419 polštářů. Díky své popularitě a pozitivním recenzím si je společnost natolik jistá svým výrobkem, že nyní nabízí 30denní záruku spokojenosti a do vyčerpání zásob nabízí svou 80 % slevu. Chcete-li zjistit, zda jsou ještě k dispozici, klikněte na tlačítko níže.

OMEZENÁ DOBACLICK ZDE PRO NAŠI 80 % OFF EXCLUSIVE LINK

ZKONTROLUJTE AKTUÁLNÍ DOSTUPNOST »

Hodnocení zákazníků: V případě, že se vám podařilo získat více informací o produktu, můžete si vybrat, zda se vám podaří získat více informací o produktu:

Tereza S.

Utratil jsem stovky za speciální polštáře a tento je zdaleka nejlepší!!! Byl jsem skeptický, když jsem ho vybalil, protože se zdá být trochu křehký a lehký, ale zatím jsem spal každou noc po dobu jednoho týdne a koupil jsem si další 2!!!

Eliška L.

Vynikající tvar; hlava a krční páteř si odpočinou; nesnesitelná bolest krku se postupně loučí! Tento polštář bez váhání doporučuji! Moc děkuji!

Adéla C.

Měl jsem mnoho polštářů, kde mi bylo řečeno, že tento je nejlepší, ale moje hlava a krk nesouhlasily. S polštářem Derila jsem našel to nejlepší. Je ergonomický a šetrný k pokožce, prostě skvělý!

Barbora S.

Svůj polštář opravdu miluji. Předtím jsem zažívala špatné polohy při spaní a každodenní bolesti hlavy a ramen. Nyní- 4.den s mým novým polštářem, jsem spala jako miminko a moje bolesti jsou pryč.

Veronika L.

Struktura uložení je ideální, není příliš tvrdý, ne příliš měkký! miluji koncept obráceného položení na hlavu, protože to velmi pomáhá mému krku! budu kupovat další pro mou ženu, protože se jí také líbil! skvělý produkt !

Klikněte zde pro více informací »

Toto je reklama a nejedná se o aktuální zpravodajský článek, blog, ani aktualizaci v oblasti ochrany spotřebitele

MARKETINGOVÉ ZVEŘEJNĚNÍ: Tyto webové stránky jsou tržištěm. Proto byste měli vědět, že majitel má peněžní spojení s produkty a službami inzerovanými na těchto stránkách. Majitel obdrží platbu vždy, když je mu doporučeno kvalifikované vedení, ale tím to končí.

ZVEŘEJNĚNÍ INFORMACÍ O REKLAMĚ: Tato webová stránka a produkty a služby, na které se na stránce odkazuje, jsou reklamním tržištěm. Tyto webové stránky jsou reklamou, nikoliv zpravodajskou publikací. Veškeré fotografie osob použité na těchto stránkách jsou modely. Vlastník těchto stránek a výrobků a služeb uvedených na těchto stránkách pouze poskytuje službu, kterou si mohou poskytovalé a zákazníci porovnat

Ověřit dostupnost